Renault Megane: Sıfır faizle şimdi al, ilkbaharda öde fırsatı



Kış aylarına yeni giriyoruz. Türkiye'nin büyük bölümünde kar yağışları, dondurucu soğuklar henüz başlamadı bile... Kar, yağmur, çamur, soğuk derken başta ısınma masrafları olmak üzere masraflarımız zirve yapıyor. Dolayısıyla yeni bir otomobil almayı düşünüyor olsak bile, taksit ödemelerini göze alamadığımız için ertelemek zorunda kalıyoruz.

Renault, kış günlerinin yeni başladığı Kasım ayında müşterilerine “Sıfır Faiz” ve “Şimdi Al İlkbaharda Öde” kampanyasıyla cazip bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında 18 bin TL kredi kullanan müşteriler 18 ay “sıfır faiz* ile geri ödeme yapabiliyor.

Yepyeni bir Renault sahibi olmak isteyenler, hayallerini ertelemeden otomobillerini şimdi alıp ödemelerine 2013 ilkbaharda başlıyor. Renault’nun tüm binek modellerinde geçerli olan kampanyada 18 ay sıfır faiz fırsatının yanısıra 48 bin TL için 48 aya kadar vadeler için %0,89 “sabit faiz” oranıyla avantajlı kredi fırsatı da tüm Renault binek araçlarda devam ediyor.

Kampanya kapsamında Yeni Megane HB 34 bin 950 TL, Yeni Megane Sport Tourer 51 bin 550TL, Fluence 1.6 16V 37 bin 950 TL, Yeni Scenic 1.5dCi 58 bin 950 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ayrıca ticari araç sahibi olmak isteyen müşteriler için Ayrıca ticari araç sahibi olmak isteyen müşteriler için Renault Master modelinde 36 bin TL 36 ay %0,95 faiz kampanyası yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder