İş Bankası'ndan 30 bin liraya kadar ihtiyaç kredisi

Türkiye İş Bankası, serbest meslek sahipleri, ücretli çalışanlar ve emeklilere aylık yüzde 1.10 faiz oranı ile 15 bin TL, yüzde 1.12 faiz oranı ile de 30 bin liraya kadar 24 ay vadeli kredi kullandırıyor.

Türkiye İş Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre banka, Kasım ayında nakde ihtiyaç duyan müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, 30 Kasım'a kadar devam edecek kampanya ile 24 ay vade seçeneğinde aylık yüzde 1.10 faiz oranıyla 15 bin liraya kadar, aylık yüzde 1.12 faiz oranıyla 30 bin liraya kadar kredi kullanabilecek.

Daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlar içinse farklı vade seçenekleri sunuluyor. Krediye başvurmak ve anında cevabını almak isteyen kişiler, Türkiye İş Bankası Şubeleri'nden, aralarında boşluk bırakarak nakit, TC kimlik numarası, kredi tutarı, aylık gelirini 4402'ye SMS ile göndererek başvuruda bulunabiliyor. Kredi başvurusu bankamatik, internet şubesi, telefon şubesi ve banka şubelerinden yapılabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder