İş Bankası Her İhtiyaca Özel Kredi 30000 TL

İş Bankası'nın Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyası bütün hızıyla devam ediyor. Nakde ihtiyaç duyan herkesin hayatını kolaylaştırıp her türlü ihtiyacına çare olan kredi seçenekleri getiren kampanyada son günlere yaklaştık.

30 Kasıma kadar devam edecek kampanyanın 24 ay vade seçeneğinde 15.000 TL'ye kadar aylık % 1.10 faiz, 30.000 TL'ye kadar ise aylık & 1.2 gibi düşük faiz fırsatları yer alıyor. Bunların dışında daha uzun vadeli kredi ihtiyacı olanlara da farklı vade seçenekleri bulunuyor.

Kampanya Detayları

İş Bankası'nın Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyasında çekilebilecek azami kredi tutarı 30.000 TL olarak belirlendi.

37 ile 60 ay arasındaki vade seçeneklerinden bordrolu çalışanlar ile emekli müşteriler yararanabiliyor.

Kefil ön şartı aranmamakla birlikte gerekli görülmesi halinde banka yetkilileri tarafından kefil de istenebiliyor.

Hayat sigortasi primi, çekilen kredi tutarının binde 9'u üzerinden hesaplanıyor. 15.000 TL kredi çekilmesi halinde 1 yıllık sabit teminatlı hayat sigortası primi 135 TL oluyor.

Masraf tutarlarına BSMV dahil...

SMS ile yapılan her başvuru için Turkcell, Vodafone, Avea gibi GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil ediliyor.

İş Bankası'nın düzenlediği Her İhtiyaca Özel Kredi kampanyasına İş Bankası şubelerine uğrayarak katılabileceğiniz gibi 4402'ye SMS göndererek, Bankamatiklerden, bankanın internet şubesinden, telefon şubesinden, İşCep, İşPad ve İşWap üzerinden de kolayca başvurabiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder