ING Bank Yetenekli Kredi 69 TL Taksitlerle...

Hemen karşılamamız gereken bir ihtiyacımız olduğunda yapmamız gereken tek şey küçük miktarlı bir krediye başvurmaktır. Sağdan soldan borç istemek yerine küçük miktarlı krediler genellikle tam zamanında yardımımıza yetişir ve ihtiyacımızı karşılarız.

Küçük mitarlı kredi deyince aklımıza hemen 5.000 TL, 10.000 TL gibi krediler geliyor. Bunların çekilmesi de işlemleri de kolaydır ama genelde faizleri el yakar. ING Bank'ın "Yetenekli Kredi" adını verdiği ihtiyaç kredisi uygun faizlerle bu tip dertlere çözüm getiriyor. Aylık taksitler 79 TL değil, 69 TL'den başladığı için kısa vadede çok işimize yarayabilir. Üstelik dosya masrafsız oluşu da bir avantaj olarak karşımıza çıkıyor.

ING Yetenekli Kredi'nin 5.000 TL ile 10.000 TL arasında sunduğu miktarlardan dilediğinizi seçebiliyorsunuz. İhtiyacınızı karşılayacak miktarı belirledikten sonra 24 aydan 60 aya kadar uzanan vadelerden istediğinizi seçip 69 TL'den başlayan taksitlerle ödeyebiliyorsunuz.

Kampanya Koşulları

Kredide üst limit 10.000 TL, vade aralığı 24-60 aydır.

Kampanya dosya masrafı 0 TL’dir.

Kademeli ödemeli kampanyada taksit tutarları her yıl yaklaşık % 33 oranında artıyor.

ING Bank'ın Yetenekli Kredisi'nden yararlanmak için banka şubelerine başvurabileceğiniz gibi isterseniz müşteri hatlarından, internetten veya cep telefonu üzerinden de kredi talebinizi iletebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder