Flora Residence Ataşehir'de yaşam başladı







İstanbul'un finans merkezi Ataşehir'de yükselen Flora Residence'da Mado Cafe ve Köfteci Ramiz'in yerini almasıyla yaşam başladı.

STC İnşaat tarafından yapılan Flora Residence 34 katlı tek kuleden meydana geliyor. İlk 9 katı ofislere ayrılan Flora'da günlük yaşantımız sırasında kaybettiğimiz vaktimizi bize geri kazandırmak amaçlanıyor. Bu felsefe doğrultusunda 24 saat hayatımızı kolaylaştıracak, keyif ve konfor katacak hizmetler sunuluyor.

İlk 9 katı sadece ofislere ayrılan Flora Residence bünyesinde 7/24 resepsiyon hizmeti, ofis ve bina temizliği, fitness center, spa center, havuz, çamaşırhane, simultane çevirmen, araç kiralama, şoför hizmeti, kuru temizleme, catering destekli toplantı odaları, depo/arşiv olanakları, kapalı otopark, ortak sekreterya, konsept çarşı, restoran ve kafeterya hizmetleriyle beş yıldızlı otel kalitesinde hizmet veriliyor.

Flora Suites & Office adıyla da bilinen Flora Residence'ta hemen teslim satılık ve kiralık ofis, rezidans ve dükkanlara yatırım yapmak isteyenler yüzde 30 peşin, geri kalanı 36 ay 0 faiz avantajlarından yararlanabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder