Finansbank'tan Öğrencilere Sürpriz: Go Card

Ülkemizde faaliyet gösteren bankaların hemen hepsi üniversite öğrencilerine yakın durmak, sıcak ilişki kurmak için adeta yarış halinde. Öğrencilerin son derece dinamik bir kitle oluşturduğunu erken fark eden Finansbank, tamamen üniversitelilere yönelik Go Card ile şimdiden bir adım öne geçti bile...

Üniversiteye girdiği andan yepyeni bir hayata başlayan öğrenciler, kendilerine yönelik fırsatlar sunan Finansbank Go Card sayesinde ekonomik anlamda da özgürlüklerini kazanıyorlar. Bir yandan kendi bütçelerine hakim olmanın inceliklerini öğrenirken bir yandan da ailelerinden artı para beklemeden ihtiyaçlarını kendi kararları doğrultusunda karşılama fırsatını yakalıyorlar.

Peki, Finansbank Go Card almış bir öğrenci ne gibi avantajlardan yararlanıyor. Bunları alt alta sıraladığımızda karşımıza Finansbank'ın normal müşterilerine bile sunulmayan bir fırsat - ve avantaj demeti ortaya çıkıyor.

+2 Taksit Fırsatı: Finansbank üye işyerlerinde 6 taksit yapılan bir ürüne +2 fırsatıyla 8 taksit yaptırabilirsiniz. 12 taksite kadar bu önemli avantajdan yararlanmak mümkün...

Faiz Avantajı: Minimum ödeme tutarını ödediğiniz takdirde kalan borcunuzun 150 TL'lik kısmına faiz işletilmiyor.

TL Yükleme: İnternet üzerinden veya SMS yoluyla cep telefonunuza TL yükleyebiliyorsunuz. Mevcut tutar eksterinize yansıyacağı için üstünüzde nakit para olmaması durumunda işinize yarayacak bir özellik bu... Ayrıca biriken parapuanlarınız sayesinde cep telefonunuza ek TL yükleyebiliyorsunuz.

Seyahat Özgürlüğü: Üniversite öğrencileri eğer aileden uzak başka bir kentte okuyoyorsanız doğal olarak şehirler arası yolculukları da çok olur. Finansbank kartlarında biriken parapuanları Varan şirketinde kullanabilirsiniz. Bunun için bileti almadan önce Finansbank müşteri hizmetlerini arayabiliyorsunuz.

Teknomarket Fırsatları: Her öğrencinin teknolojideki yeni gelişmeleri yerinde görmek veya satın almak için uğradığı Gold, Teknosa, Elektroworld gibi mağazalar, Finansbank'ın üye işyerleri arasında yer aldığı için bu gibi mağazalarda düzenlenen fırsat kampanyalarına en avantajlı koşullarla katılabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder