Dumankaya Modern Collection'da 89.000 TL Lansmana Özel



Dumankaya'nın İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçirdiği büyük projesi Dumankaya Modern bugüne kadar % 85 kazandırdı. Projeye katılıp daire satın alanlar bugünlerde çok özel dairelerini teslim almaya başladılar.

1. etap satışları tamamlanan Modern Vadi projesinin 2. etabı olan Modern Collection, lansmana özel avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Sadece ilk 100 konut için geçerli olan çok özel kampanyadan katılanlar, 64 m2 1+1 konut için 69.000 TL fırsatından yararlanma şansına kavuşuyorlar.

Dumankaya Modern Collection'da brüt 101 m2 2+1 alanlar için 139.000 TL, brüt 154 m2 3+1 konut alanlar için 219.000 TL, brüt 232 m2 4+1 konut alanlar için 345.000 TL olmak üzere çeşitli seçenekler bulunuyor. Bu fiyatlar, konutların peşin veya banka kredili satış fiyatları...

Modern bir yaşamın kapısını Dumankaya Modern Collection fırsatlarıyla aralamak isteyenler Bahçeşehir'e giderek örnek daireyi yerinde görebiliyorlar.

Bahçeşehir'e nasıl gidiliyor?

E-5'ten

E-5 otoyolu üzerinden Beylikdüzü istikametine doğru ilerleyin. Avcılar'dan sonra Haramidere Kavşağı'ndan sağa Bahçeşehir - TEM otoyolu istikametine dönün. Yaklaşık 5 kilometre sonra gişelerden önce son çıkıştan sağa dönün. Opet benzin istasyonundan 500 metre sonra kavşaktan sola dönün. Sağınızda Bahçeşehir, solunuzda Esenkent kalacak şekilde ana yolu takip edin. Ortalama 2 kilometre ileride yer alan Boğazköy'e ilerlemeden, Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşacaksınız.

İspartakule - TEM otoyolundan

TEM'den geliyorsanız; Bahçeşehir / Ispartakule çıkışından girin, Bahçeşehir Camisi sağınızda kalacak şekilde kavşaktan sola dönün ve ilerleyin. 2. kavşaktan sağa dönerek düz devam edin. Anayol'a çıkışta tekrar sağa dönerek ortalama 1 kilometre sonra Boğazköy kavşağının solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşırsınız.

Esenyurt - TEM otoyolundan

TEM'den geliyorsanız; Esenyurt çıkışından girin, Akbatı AVM'yi solunuzda göreceksiniz. 3. kavşaktan sağa dönerek anayolu takip ettiğinizde 100 metre ileride Opet benzin istasyonunu göreceksiniz. Kavşaktantan sola dönün ve Hoşdere - Bahçeşehir levhası yönünde ilerleyin. Karşınıza çıkacak kavşağın solunda Bahçeşehir Mobilyacılar Çarşısının yanında Dumankaya Showroom Proje Deneyim Merkezi'ne ulaşacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder