Denizbank kamu çalışanına 77 ay vade 0.77 faiz sürprizi...

Denizbank'ın kamu ve belediye çalışanları için hazırladığı özel ihtiyaç kredisi kampanyası cazip fırsatlarıyla büyük ilgi görmeye devam ediyor. Özel sektörde çalışanları imrendiren bu kampanyada kamu çalışanına 77 ay gibi oldukça uzun bir vade fırsatı veriliyor. Üstelik sadece % 0.77 faiz oranıyla ve maaşınızın 17 katına varan miktarlarda...

Sadece kamu ve belediye çalışanlarına yönelik bu kampanyaya devlet memurları, Türk Silahlı Kuvveteri (TSK), öğretmenler olmak üzere tüm kamu personeli yararlanabiliyor. Kampanyaya katıldıkları takdirde düşük faiz oranları ve neredeyse 7 yıla yaklaşan vadelerle geri ödeme şansına kavuşuyorlar. Kısa vadeli nakit sorunlarına çözüm getirirken aynı zamanda hayallerini ertelemiyorlar.

Hatırlarsınız, İlyas Salman'ın "Dolap Beygiri" diye bir filmi vardı. Başrolünü Yaprak Özdemiroğlu ve Şener Şen'le paylaştığı filmde "Memur olacağına sokakta hıyar sat, limon sat" diye bir söz geçiyordu. Şimdi artık herşey değişti. O dönemlerde maaşı az olan devlet memurları şu anda özel sektörden daha fazla kazanıyorlar. Üstelik hayatları garanti altında ve sınırsız iş güvencesi var.

Ancak iyi kazanıyor olmak elbette sorunsuz hayat anlamına gelmiyor. Borç, harç derken o maaşlar da yetmiyor. Bu da bankalardan kredi çekmeyi zorunlu hale getiriyor. Bankalar da düzenli maaşın sağlamlığı ve sınırsız iş güvencesini bildiği için kamu personeline kredi verirken hiç nazlanmıyorlar. Kısacası bugünlerde bankaların en gözde müşterisi devlet memurları ve genç emekliler ordusu oldu.

Denizbank da kamu çalışanının önemini bilen bankalardan birisi. Bu sebeple 77 ay vadeli bu kampanyasını sadece kamu çalışanına ve belediye çalışanına özel olarak tasarladı. Onlara rahat bir nefes aldırmayı amaçladı. Kredi çekme limitini, vadesini yüksek, faizini düşük tuttu. Ödeme vadesini 77 aya kadar uzatırken biliyor ki, kredi verdiği kamu çalışanı hiçbir zaman işsiz kalmayacak.

Kredi Başvuru Koşulları

Denizbank'ın bu kampanyasının maksimum vadei 77 aydır. Maaşın 17 kadına kadar kredi veriliyor. Maaşı 1.000 liranın üzerinde olan kamu çalışanları için geçerli... Sadece kadrolu belediye çalışanları katılabiliyor. Sözleşmeli belediye çalışanları ise bu krediden yararlanamıyorlar. Başvuru yaparken personel kimlik kartı ve gelir belgesinin getirilmesi gerekiyor.

Kamu ve Belediye Çalışanları İhtiyaç Kredi Kampanyası üst limiti 36.000 TL, maksimum vade 77 aydır. Maaşın 17 katına kadar kredi, maaşı 1.000 TL’den fazla olan kamu çalışanları için geçerli olup, Banka kredi değerlendirme koşulları esastır. Sadece kadrolu belediye çalışanları kampanyaya dahil olup sözleşmeli belediye çalışanları kampanyaya dahil değildir. Başvuruda kamu ve personel kimlik kartı ve gelir belgesi ibraz edilmelidir.

Denizbank yetkililerinin piyasa koşullarına uyarak banka faiz oranlarında değişiklik yapma, gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme hakkına sahip olduğunu bilmenizde fayda var.

Ödenecek toplam ücretler; dosya masrafı, BSMV, KKDF, peşin komisyon ve hayat sigortası tutarından oluşuyor. Hayat sigortası tutarı ise kredi alacak kişinin yaşına, kredi tutarı ve vadesine göre değişkenlik gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder