PTT Postacı Geliyor Kredi Veriyor Kampanyası - ING PTT

Hepimizin geçmişinde önemli yeri olan "Bak postacı geliyor, selam veriyor" şarkısı, ING Bank ile PTT arasında gerçekleştirilen işbirliği sayesinde yeniden hatırlanmakla kalmayıp günümüzün popüler şarkılarından birisi haline geldi. O şarkıda küçük bir değişiklik yapıldı ve "Bak Postacı Geliyor, Kredi Veriyor" şekline getirildi. Kampanyanın ismi de "Kredi Postam" oldu.

ING Bank ve PTT'nin işbirliği kapsamında başlayan "Kredi Postam" kampanyası çerçevesinde, Türkiye'nin dört bir yanındaki 1100'e yakın PTT merkezinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Üstelik kredi geri ödemeleri de yine PTT şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

Bugüne kadar sadece PTT şubelerinden emekli maaşı alanlara ve PTT personeline verilen kredi hizmeti, bu kampanyayla genişletiliyor ve isteyen herkese veriliyor. Türkiye çapındaki yaklaşık 1100 PTT merkezinden 20 bin TL'ye kadar 60 aya varan vadelerle ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabiliyor. Başvurular kapsamında sigorta poliçesi talep edilmiyor. Böylece, 60 aya kadar çok uygun faiz oranlarıyla kullandırılan ihtiyaç kredisinden tanışma kampanyası kapsamında sadece 9 TL dosya masrafı alınıyor. Ayrıca 75 yaşa kadar kredi kullanma imkanı da sağlanıyor.

PTT işyerlerinden "Kredi Postam" başvurusunda bulunacak herkesi kolay bir süreç bekliyor. PTT işyerlerinden yapılan başvuru, çok kısa süre içerisinde ING Bank tarafından değerlendiriliyor. ING Bank'ın otomatik onay sistem sayesinde çok hızlı onaylanan kredilerin ilgili dokümanları müşterilere imzalatılıyor ve müşteri kredisini anında nakit olarak PTT işyerlerinden kullanıyor.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay yaptığı konuşmasında "Bu işbirliği, stratejimiz içerisinde büyük önem teşkil ediyor. Çünkü ING Bank olarak biz müşterilerimize her daim yakın olmak, en kolay, en pratik ürün ve hizmetleri sunmak üzere yol haritamızı çizdik. Bizim için gerçek müşteri odaklılık bu. İşbirliğimiz sayesinde müşterilerimize sadece kendi şubelerimizden değil, 1100'e yakın PTT merkezinden de ulaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kredi Koşulları

Başvuru için nüfus cüzdanı ve gelir belgesi gerekiyor. Maaşını PTT’den alan emekli müşterilerimizin gelir belgesi ibraz etmesine gerek yok.

Faiz oranı %1,34 olup dosya masrafı istenmiyor.

Azami kullandırılacak kredi tutarı 20.000 TL, azami vade 60 aydır. Alınabilecek minimum kredi tutarı ise 1.000 TL’dir.

Hayat sigortası yapılmıyor.

Kredi işlemlerinden 75 yaşına kadar olan herkes yararlanabiliyor. Müşteri yaşı ve kredi vade süresinin toplamı 75 yılı geçemiyor. Örneğin 72 yaşında olan bir emekli 5 yıl vadeli kredi alamayacak fakat 3 yıl vadeli kredi alabiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder